Tarieven Orange Grove Alfaz del Pí

Camping regels.

Openenings tijden
Toegang voor voertuigen. Voertuigen kunnen kunnen op elk moment van de dag komen en gaan, behalve tussen 00.00 en 08.00uur of natuurlijk in noodgeval.
Voetgangers toegang. Voetgangers kunnen 24 uur per dag de camping verlaten en/of aankomen, de gewoontes van elke persoon zijn anders. Het kan zijn dat u vroeg uit de veren bent voor een wandeling door de plantages… of dat u thuis komt na een avondje uit, maar we vragen u wel als u wakker bent tussen 00.00en 08.00uur het zo rustig mogenlijk te houden en respect te hebben voor de andere gasten.

Interne normen
We vragen u de interne normen te respecteren en rekening te houden met alle andere gasten.
⇒   Houd uw bezittingen op uw eigen perceel.
⇒   Er mogen geen permanente accessoires geinstalleerd worden op de percelen.
⇒   De motors van de voertuigen moeten uit staan behalve bij de aankomst en het verlaten van de camping.
⇒   Douchen vóór het gebruik van het zwembad.
⇒   De huisdieren moeten altijd aangelijnd zijn en de uitwerpselen correct verwijderd worden.
⇒   Laat geen eten voor de huisdieren of vuilnis buiten staan gedurende de nacht.
⇒   Voeder geen los lopende dieren.
⇒   Hang alstublieft geen waslijnen aan de omheining , tussen bomen of aan lantaarns, u kunt de wasrekjes uit de wasruimte gebruiken.
⇒   Neem alstublieft geen stoelen en tafels van Orange Grove mee naar uw perceel.
⇒   Er moet stilte heersen tussen 00.00 en 08.00uur.
⇒   laat uw perceel bij vertrek achter zoals u het graag zou aantreffen.

Omgeving.

Omgeving
De camping is omgeven van fruit plantages en kronkelende paden, hierdoor zijn de wandelingetjes en fietstochten een aangename bezigheid, maar als je naar gezelschap verlangt dichtbij zijn er 2 dorpen; Alfaz del Pi – een spaans dorp met pintoreske rustige straatjes , een aanzichtkaart kerkje en barretjes en restaurantjes langs de straat. Albir; een kustplaats met vaste bewoners van alle nationaliteiten, vol met restaurantjes, een oefen golfbaan en een mooi strand.
Beide dorpen hebben eigenlijk alles wat er nodig is; banken, winkels, supermarkten, medische centra, tandartsen, opticiens, postkantoor, en een weekmarkt waar souvenirs, verse groente en fruit worden aangeboden.

Gebruik de bus
Als u wat verder wilt reizen, op ongeveer 15min. loopafstand is een bushalte voor de lokale bus die u elke 20min. naar Altea brengt, een vissersdorpje aan de kust en bekend om zijn kerkje met blauwe koepel. Dezelfde bus nº 10 gaat ook naar Benidorm, de toeristische hoofdstad van Spanje, met 7km wit zand strand, veel bars en restaurants en een geweldig nachtleven.
Ook gaat de regionale bus naar Calpe en/of Denia en naar Alicante. De treinhalte is op gelijke loopafstand van de camping en brengt u over een mooie panoramische route naar Denia ten noorden van de Costa Blanca of Alicante ten zuiden.

Huisdieren
We weten dat vakantie voor enkelen van u geen vakantie is zonder uw huisdier; op Orange Grove kan uw huidier gewoon meegenieten van de vakantie maar net als allemaal moet ook hij zich aan de regels houden. We hebben ook een douche speciaal voor honden met warm en koud water, is hij vies na een dag spelen of warm op een zomerse dag kan ook voor uw huisdier een douche verfrissend zijn.